Tietoa kampanjasta

Tervetuloa Viron Kylpyläliiton Suomen kampanjan viralliselle sivustolle.

Täällä löydät Viron tärkeimpien kylpylähotellien tarjouksia, jotka ovat voimassa 04.09.2017-31.03.2018. Kampanjapaketteja voi varata aikavälillä 04.09.2017–31.10.2018.

Hinnat kampanjan sivustolla ovat voimassa vain kampanjan sivustolla tehdyille varauksille.

Viron Kylpyläliiton kampanja Suomessa järjestetään yhteistyössä Viron matkailun edistämiskeskuksen kanssa.

Tilaa uutiskirjeen ja saat ensimmäisenä tuoreita uutisia ja tarjouksia Viron kylpylähotelleilta.

 

Säännöt:

 1. ”Tervetuloa Kylpylämaahan!” arvonta on kuluttajapeli, joka kestää 04.09.2017 — 31.03.2018 (jäljempänä Arvonta). Sen järjestäjä on Viron Kylpyläliitto (Osoite: Sadama 9/11, 90502, Haapsalu, Viro) (jäljempänä Järjestäjä).
 2. Arvonnan menettelyt perustuvat näihin Järjestäjän määrittelemiin sääntöihin. Kaikki Järjestäjän päätökset, jotka koskevat Arvontaa, ovat lopullisia ja velvoittavat Arvonnan osallistujia.
 3. Osallistumisen ikäraja on 18 vuotta. Arvontaan voivat osallistua henkilöt, jotka ovat vähintään 18 vuotiaita.
 4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.
 5. Arvontaan osallistuminen edellyttää vain uutiskirjeen tilaamista
 6. Arvonnan palkinnot ovat lomapaketteja kylpyläkeskuksissa koko Virossa.
 7. Lisätietoja palkinnoista löydät sivustomme kohdasta ”Voita loma”.
 8. Arvonnan aikana järjestäjä arpoo palkintoina 4 kylpyläpakettia kylpylähotelleihin. Arvonnan osallistujien kesken.
 9. Arvonnan palkinnot arvotaan 20.09.2017  ja 20.10.2017.
 10. Voittajan(jien) Arvonnan palkinnon saamisen vaatimuksena ja ehtona on oikeat henkilö- ja yhteystiedot.
 11. Voittaja(t) ilmoitetaan sähköpostitse heti Arvonnan jälkeen. Voittaja(t) saa palkinnon tositteen saamisen ohjeen sähköpostilla.
 12. Voittajan(jien) etu-ja sukunimi esitetään myös www.vironkylpylat.fi sivuston kohdass ”Voittajat” heti arvonnan suorittamisen jälkeen.
 13. Järjestäjällä on oikeus tarkistaa osallistujan ja/tai voittajan henkilöllisyys sekä asuinpaikka Suomessa.
 14. Voittajalla/voittajilla (ja heidän matkaseuralaisillaan) on oltava voimassaoleva passi ja/tai muut tarvittavat asijakirjat sekä viisumi matkustamista varten. Koska Arvonnan palkinto tarkoittaa matkustamista tiettynä päivänä, voittajan’-(jien) (sekä seuralaisensa) pitää pystyä matkustamaan. Järjestäjän määrittäminä päivinä. Vaihtoehtoisia päivämääriä ei hyväksytä. Palkintopaketin varauksen voi tehdä vain, jos vastaanottavalla puolella on vapaita paikkoja.
 15. Vain arvontaan osallistujat ja/tai voittaja(t) on vastuussa Viron viisumi saamisesta palkintojen käyttöä varten (jos se tarvitaan). Järjestäjä ei vastaa viisumista eikö ota vastuuta siitä.
 16. Arvonnasta voitettua palkintoa ei voi vaihtaa arvonnan osallistujien pyynnöstä muiden luokkien palkinnoiksi eikä rahaksi.
 17. Jokaisen Arvonnan voittajan(jien) jokaisen Arvonnan palkinnon osien  saaminen perustuu lakeihin, sääntöihin ja määräyksiin. Vain voittaja(t) on vastuussa kaikista  vakuutuksista, tarvittavista maksuista sekä erilaisista kuluista, jotka eivät ole määritelty palkinnon kuvauksessa.
 18. Järjestäjä saa käyttää tai luovuttaa kolmansille osapuolille kaikki henkilökohtaiset tiedot, muun muassa osallistujan nimen, osoitteen, postinumeron, maan, puhelinnumerona ja/tai sähköpostiosoiteen, jotka Järjestäjä saa osallistujien Arvontaan rekisteröinnin perusteella-, tiettyä markkinointia, markkina tutkimusta, analyysiä sekä vastaavia tarkoituksia varten. Osallistujalla on oikeus poistaa henkilökohtaiset tiedot Järjestäjän tietokannasta kun Järjestäjä ottaa yhteyttä osallistujaan(jiin). Sähköpostiviestin alalaidasta osallistuja voi löytää sähköpostiosoitteen, jota hän voi käyttää, ilmoittaakseen Järjestäjälle, että hän ei enää halua- saada näitä tietoja.
 19. Osallistumalla Arvontaan osallistujat suostuvat vapauttamaan.Järjestäjän kaikista velvollisuuksista, moitteista ja vaatimuksista henkilöhaitan ja/tai vahingon, varkauden tai tappion tapauksessa, joka on syntyt. Arvonnan yhteydessä sekä palkinnon käytön tai saamisen yhteydessä. Rekisteröitymällä Arvontaan osallistuja(t) ja voittaja(t) suostuu edellä mainittuihin ehtoihin.
 20. Osallistuessaan Arvontaan osallistujat suostuvat antamaan Järjestäjälle oikeuden käyttää voittajan (jien) nimiä ja valokuvaa mainosta ja julkaisua varten ilman lisäkorvausta. Rekisteröitymällä Arvontaan osallistuja(t) ja voittaja(t) suostuu edellä mainittuihin ehtoihin.
 21. Kaikki erimielisyydet, jotka syntyvät Arvonnan aikana, ratkaistaan Viron tasavallan lainsäädännön mukaan.
 22. Järjestäjällä on yksipuolinen oikeus lopettaa Arvonta ja palkitseminen voittamattoman esteen vuoksi. Hänen täytyy ilmoittaa siitä kaikille osallistujille www.vironkylpylat.fi sivustolla.
 23. Kaikki moitteet Arvonnan järjestämisestö  on lähetettävä kirjallisesti Arvonnan Järjestäjän eli Viron Kylpylä- ja Kuntoutushoidon Liiton osoitteeseen (Sadama 9/11, 90502, Haapsalu, Viro) ”Tervetuloa Kylpylämaahan!” merkinnän kanssa.